Kaarten bij KBO Elshout

Foto: KBO Elshout

Hoor de wind waait…….. tijd om de kaarten te schudden. Dat kan bij KBO Elshout en iedereen is welkom op 25 november in D’n Elshof. Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand wordt d’n Elshof weer gevuld met liefhebbers/sters van rikken en jokeren. Een gezellig vertier voor de lange avonden met leuk gezelschap.

Nee, met het mes op tafel wordt niet gespeeld. Er mag wel eens een onvertogen woord vallen in de vuur van het spel maar daar blijft het ook bij. De avonden beginnen om 19.00 uur en inschrijven kan een half uur tevoren. Voor een klein bedrag doe je mee en krijg je er ook nog eens koffie/thee bij. Je zit ook nooit met dezelfde mensen aan tafel want je plaats verkrijg je door loting. Iedere kaartavond met andere mensen dus.

Nu de avonden weer langer worden, en de tijd weer is verzet, is kaarten toch een leuke bezigheid en goed voor de hersens. Die moeten het werk doen want er moet  nagedacht en onthouden worden. Zeker bij het rikken,  dat kun je niet gedachteloos doen. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van KBO. De stand wordt bijgehouden en aan het eind van de avond zijn er leuke prijzen. En als het kaartseizoen afgelopen is, zo tegen de zomervakantie, wordt de seizoenwinnaar van het rikken en het jokeren bekend gemaakt. Die krijgt, buiten de eer, ook een leuke prijs.

Hou je van kaarten kom dan zeker eens meedoen. Er zijn ook nog andere activiteiten, die vind je op de website op de activiteitenkalender.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen