Inzamelingsactie Voedselbank Vlijmen van 10 december t/m 18 december

Foto: Voedselbank Vlijmen

De Parochie Heilige Augustinus in Vlijmen-Nieuwkuijk-Haarsteeg organiseert een inzamelingsactie ten behoeve van Voedselbank Vlijmen. Dit omdat vanuit deze organisatie nu wekelijks een 80-tal  gezinnen uit deze parochie worden ondersteund, waarbij het aantal klanten toeneemt en de aanvoer stagneert. 

Deze inzamelingsactie start zaterdag 10 december in Haarsteeg en de inzameling eindigt zondag 18 december in Vlijmen. In het portaal van de betrokken kerken kunnen de producten dagelijks worden afgegeven.

Voedselbank VlijmenEr is behoefte aan:
(zilvervlies)rijst/mie/macaroni/spaghetti/pasta saus in pot/soep in zak of blik/zoet broodbeleg/koffie/thee/lang houdbare melk en chocomel/groente en fruit in pot of blik/wasmiddel/tandpasta/shampoo
Wij mogen GEEN alcoholhoudende dranken aan onze klanten verstrekken. Gelieve hier rekening mee te houden en zich te houden aan bovenvermelde producten.

Als u vragen heeft over deze actie kunt u deze stellen aan Jeanette Verdonk / Frans van Delft coördinatoren Voedselbank Vlijmen via telefoonnummer 06 – 19 68 00 07 of via [email protected]

Er wordt gerekend op uw medewerking zodat de actie een succes kan worden, voor degenen die het moeilijk hebben in deze onzekere tijden. Namens de klanten van de Voedselbank alvast enorm bedankt!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen