Repair Café bij De Stulp in Drunen

Foto: Repair Drunen

Geef kapotte spullen en apparaten nog een kans! Heeft u een kledingstuk dat genaaid moet worden of zitten de poten van uw houten krukje los of doet het licht van uw fiets het niet? Kom dan naar  het Repair Café op woensdagavond 14 december in de Stulp in Drunen.

Een flink aantal deskundige vrijwilligers staat klaar voor reparaties op het gebied van: kleding, elektriciteit, speelgoed, houten kleine meubels, fietsen, elektronica, computers, et cetera.

Het Repair Café is een initiatief van de Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden dat repareren promoot als alternatief voor weggooien en dat reparatiekennis wil behouden De initiatiefnemers organiseren één keer in de twee maanden op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur een Repair Café in buurthuis de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen (ingang aan de kant van de Beethovenlaan). Dit dankzij de medewerking van ContourdeTwern.

De inwoners van de gemeente Heusden kunnen hier naar toe komen met hun draagbare kapotte spullen. Eventuele nieuwe onderdelen zelf mee nemen. Repareren is gratis. Een vrijwillige bijdrage, om de onkosten van te betalen, wordt op prijs gesteld. Iedereen, ongeacht het inkomen, is welkom. Zie voor meer informatie: www.natuurenmilieuheusden.nl  en www.repaircafe.org

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen