The Neil Diamond Project brengt bezoek aan de Voorste Venne

07 jan 2023, 13:06 Nieuws
img 2587 915x518 1
WGF
Op zaterdag 11 maart brengt theatertour The Neil Diamond Project een bezoek aan Theater De Voorste Venne in Drunen. Een heerlijke avond met de grootste hits van Neil Diamond start om 20.15 uur. Kaartverkoop is inmiddels gestart
George Lotze en band zijn deelnemer aan ‘The Battle of The Bands’ van SBS6. Afgelopen februari zagen 668.000 kijkers de finale van het eerste seizoen. Het nieuwe seizoen van The Tribute – battle of the bands is vanaf 7 januari 2023 om 20.00 uur te zien op SBS 6. Het concert in de Ziggo Dome vindt plaats op zaterdagavond 22 april 2023.
In 2018 gooide Georges Lotze hoge ogen bij ‘The Voice Senior’ op RTL4 met zijn schitterende vertolkingen van het Neil Diamond repertoire. Publiek en jury waren unaniem lovend en enthousiast.
In 2020 startte de theatertour The Neil Diamond Project en ook dit was een groot succes. Een heerlijke avond met de grootste hits van Neil Diamond!
Zaterdag 11 maart 20:15 uur €25,- Voor meer info: www.devoorstevenne.nl


The Neil Diamond Project
Georges Lotze is een zanger en een ras-entertainer die al jaren in het vak zit. In zijn solo optredens zingt hij alle bekende hits, zowel Nederlands- als Engels talig en zet hij, met gemak, elke tent op zijn kop. Door zijn deelname diverse TV shows werd hij steeds bekender als vertolker van Neil Diamond en heeft dit uitgewerkt tot een volwaardige theatershow. Met zijn fantastische stemgeluid en warme performance bleek de keuze om liedjes van Neil Diamond te vertolken een perfecte match. Een grote wens van Georges is om jullie voor één avond mee te nemen naar de grote hits van Neil Diamond. Check de agenda
wanneer Georges met zijn band bij jou in de buurt zijn.
The Tribute – Battle of the bands
Vanaf 7 januari 2023 is het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands te zien op SBS 6. In de show treden elf tributebands op: bands die proberen om de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Allemaal met als doel meedoen aan het concert in de Ziggo Dome op zaterdagavond 22 april 2023.
10-koppige band
Tijdens liveshows wordt Georges Lotze begeleid door zijn eigen 10-koppige band. Samen met u zullen deze ervaren muzikanten er een feestje van maken en zullen u meenemen naar de grote hits van Neil Diamond, zoals o.a. “I am, I said”, “Song, sung blue”, “September Morn” en natuurlijk “Sweet Caroline”.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een