Het is bijna zover voor jeugdtoneel ONS

14 okt , 17:59 Nieuws
1066131 kopie
ONA/De Voorste Venne
Nog een paar weken en dan laat jeugdtoneel ONS weer zien wat voor talenten zij in huis heeft. De jongste jeugd zet de voorstelling "Het mysterie van de verdwenen Egyptische diamant" op de planken en de oudere jeugd gaat het stuk "Assepoes Inc." laten zien. De komende weken zullen de repetities gebruikt worden om de puntjes op de i te zetten.
ONA-leden Demi Leemput en Koen Smit zijn samen verantwoordelijk voor de regie bij de jongste jeugd. Net als Koen is Demi zelf ook als 'jonkie' bij ONS begonnen. Ze kreeg de smaak te pakken toen ze op school als 11-jarige meedeed aan een toneelworkshop. Toen wilde ze niets liever dan bij ONS spelen en dus werd ze lid van ONS. "Zeker de afgelopen jaren had ik het idee dat regisseren echt iets voor mij zou zijn", vertelt Demi enthousiast. En toen voor de jongste jeugd regisseurs gezocht werden, wilden Demi en Koen graag het stokje overnemen. Demi vindt het altijd enorm leuk om uitgedaagd te worden om een rol goed te spelen en dit doet ze daarom ook graag bij de kinderen van ONS. "Ik geniet ervan om te zien dat de kinderen ook deze repetitieperiode weer erg zijn gegroeid in hun spel en dat ze genieten van het toneelspel!", zegt Demi terecht trots. Ze heeft zin in de voorstellingen en namens alle regisseurs van ONS nodigt ze iedereen uit om naar de toppers van het jeugdtoneel te komen kijken. 
De voorstellingen vinden op zaterdagavond 2 november om 19.30 uur en zondagmiddag 3 november aanstaande om 14.30 uur plaats in de theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen. U kunt dan genieten van twee verschillende toneelstukken. Kaartjes zijn te koop via de website www.toneelverenigingona.nl. Ook zijn op donderdagavond 17, 24 en 31 oktober tussen 19.30 en 20.15 uur kaartjes te koop in de hal van De Voorste Venne. Op 2 en 3 november kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de voorstellingen ook nog kaartjes kopen.