Week van de lieve briefjes van 14 t/m 20 januari

Foto: Bibliotheek Heusden

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 januari 2023 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn onder andere bij de Bibliotheken in Drunen, Oudheusden en Vlijmen af te halen. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. Een lief briefje schrijven voor iemand. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! De Lieve Briefjes zijn mooie ansichtkaarten. Dit jaar zijn ze ontworpen door Nicole de Vries, Autumn van Grol, Kim Elants en Janet Baas.

Tijdens de koude winterdagen zijn we allemaal op zoek naar een beetje extra warmte en verbinding. Daarom zijn wij ook ophaallocatie voor dit initiatief. We nodigen iedereen uit om langs te komen en een hartverwarmend kaartje te schrijven voor een ander. Bekenden en onbekenden. Want wat is er leuker dan iemand verrassen door iets liefs te zeggen?

Je mag een kaartje komen halen om thuis te schrijven of je kan ter plekke een kaartje schrijven. Verstop hem met een leuke boodschap in je favoriete boek, zo verras je de volgende lezer! Of je laat hem achter zodat wij hem kunnen verspreiden naar jong en oud in de gemeente.

Mocht je met een groep samen kaartjes willen schrijven voor anderen. Bijvoorbeeld met je klas, in het buurthuis of bij een vereniging. Laat het ons dan even weten, daar denken we graag in mee!

Voor meer informatie over de lieve briefjes kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl  of volg de Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen