Bij Bas van Doorn Tweewielers staan aanbod, service en kwaliteit op de eerste plaats

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Antoon en zijn vrouw Wendy gaan bewust om met het kopen van spullen. Ze wilden na 20 jaar de overstap maken naar een elektrische fiets. Om zich goed te oriënteren ging Wendy al eens een paar keer kijken bij Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen. Collega’s en familieleden hadden daar eer-der ook al goede zaken gedaan.

Wendy haalde haar echtgenoot over om eens mee te gaan kijken: “Nu staan er nog volop fietsen in de showroom. Dus nu kun je goed zien en uitproberen welke fiets we willen hebben.” “Bas gaf over alle fietsen goede uitleg.” vertelt Antoon, “Dat gaf eigenlijk de doorslag. Bij de aan- koop van een e-bike zijn er immers vele zaken waar je op moet letten. Natuurlijk op de accu, maar ook op het model en het onderhoud dat een fiets nodig heeft. Na een proefritje door de buurt kozen we voor het nieuwe type van RIH, de Movenda.

Antoon en Wendy hadden algauw vertrouwen in de voor- lichting van Bas “Die was eerlijk en open. We zijn sowieso zuinig op onze fietsen maar dan is het nog belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Ik ben van plan om er zeker 4, 5 keer per week mee naar de zaak in Vught te fietsen. Daar kan ie veilig binnen staan en als ik na een dag hard werken weer thuis kom, dan heb ik zonder al te veel moeite mijn hoofd weer leeggefietst.” Ook Wendy zal regelmatig met de fiets naar haar werk gaan. Tel daar de 25 km Bokhoven-Vught v.v. nog bij dan gaan de nieuwe RIH’s kilometers maken

Bij Bas van Doorn Tweewielers weten ze dat lekker fietsen ook afhangt van zogenaamde details. Antoon: “Hij drong erop aan om meteen langs te komen als ik het gevoel had dat het zadel of het stuur iets te hoog of te laag zou staan.”

Om de fietsen maximaal te gaan gebruiken schaften ze ook een handige en comfortabele fietsendrager aan. Een stevig model waar makkelijk de e-bikes op passen. Ideaal om bijvoorbeeld op woensdag, als de cafétaria gesloten is, gezellig een dagje samen te gaan fietsen langs de kust of in Limburg. Op alle andere dagen van de week nodigt Antoon iedereen uit om bij hem in de zaak even te komen uitrusten na een dagje fietsen door de mooie omgeving van Vught.

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT Vlijmen
Tel. 073 5112732
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen