Nicole & Ron uit Drunen organiseren opnieuw een loterij voor Giro 555

Foto: Giro 555

De aardbevingen in Turkije en Syrië zijn verschrikkelijk. Vanuit beide landen komen er steeds meer beelden, verschrikkelijke beelden van slachtoffers en mensen die in de kou op straat moeten overnachten. Sinds afgelopen dinsdag kan er weer gebruik worden gemaakt van Giro 555. Ook Nicole & Ron willen hiervoor een steentje bijdragen.

Net geen jaar geleden zette ze hun online bereik in voor eenzelfde actie voor de hulpactie in Oekraïne. Voor deze actie haalde zij maar liefst € 17.500 op.

Meer dan 50 verschillende prijzen.
Dit keer gaan ze voor meer en hebben ze ook nog meer verschillende prijzen. De prijzen lopen uiteen van een Hetty stofzuiger tot een weekend weg in een Glamping tent en van een eerste hulp bij krampjes cadeaupakket tot een (kinder)reanimatiecursus.

Meer dan 50 bedrijven hebben prijzen beschikbaar gesteld. Sommige bedrijven stellen zelfs 5 prijzen beschikbaar, je maakt dus kans op één van de meer dan 50 prijzen.

“Altijd prijs”-prijzen
Nieuw dit jaar zijn de “altijd prijs”-prijzen. 10 verschillende winkels bieden voor iedere deelnemer een korting van 5 euro aan op hun assortiment, bij een minimale besteding van maar 30 euro.

Meedoen aan de loterij? Koop een lot
Loten kopen kan vanaf donderdag 9 februari om 18:00, dit kan je makkelijk doen via de website van Nicole: https://kinderkoopjesjager.nl/loterij-voor-aardbeving/. Op deze website vind je ook alle overige informatie. één lootje kost 5 euro en geeft je kans één van de meer dan 50 prijzen. Meerdere loten kopen mag ook natuurlijk, zo maak je nog meer kans.

De trekking is aanstaande zondag om 20:00 en is live te volgen op de Instragram-pagina van Nicole: http://instagram.com/kinderkoopjesjager.nl/.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen