Kerkberichten van de Parochie Heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer

In de maanden januari, februari en maart zullen de missen van Sint Jan Geboorte in Vlijmen doorgaan in de Lantaarn achter de kerk. De live-stream komt tijdelijk te vervallen. Op 1 maart is de inloopkoffie in Nieuwkuijk in de huiskamer van het patronaat.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
LET OP: In de maanden januari, februari en maart zullen de missen doorgaan in de Lantaarn achter de kerk. De live-stream komt tijdelijk te vervallen.
Zondag 5 maart 11.00 uur Eucharistieviering volkszang Intenties: Ricardo de Rouw, Toon en Dina Klerx – Boom, Margaretha Nelissen en Kees Schouten, Jolijn Branten, Wiet Branten.

Sint Janshof
Zaterdag 4 maart 18.00 uur Eucharistieviering
Dinsdag 7 maart en donderdag 9 maart 19.00 uur Eucharistieviering.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 4 maart 19.00 uur Eucharistieviering volkszang
Intenties: Martien van den Berk, Huberdina van Bokhoven – van Ooijen, Huub en Cor Pijnenborgh – Klerks, Annie Brands – Kouwenberg.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Vrijdag 3 maart 18.00 uur aanbidding en aansluitend om 19.00 uur Eucharistieviering.
Zondag 5 maart 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. Augustinuskoor
Intenties: Rob van Halder, Willy van Sambeek, Leni Meesters – Zeeuwen, André en Mien Rombouts – van den Corput, Diny Rombouts, Riet Berning – Rombouts, Piet de Gouw, Rina de Gouw – Verhoeven, Carola Findhammer – de Gouw, Piet en Lina van den Brand – van Opzeeland, overleden familie de Gouw -van Baardwijk, Frederique van Dijk vanwege verjaardag, overleden familie van Dijk – de Gouw, Antoon van der Geld vanwege verjaardag, Door van der Geld – van Breugel, Henk Habraken, Kees Habraken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen