Vier tweejarig bestaan Dyna Store Vlijmen mee

Foto:

Op zaterdag 29 april is het precies twee jaar geleden dat Cindy de Wit en haar dochter  Naomy Dyna Store woonaccessoires en cadeauartikelen hebben geopend. Zij laten dit niet zomaar voorbij gaan en hebben op zowel vrijdag 28 april als zaterdag 29 april een leuke actie voor alle klanten op De Akker 49 in Vlijmen: op het gehele assortiment is er dat weekend  20% korting.

Twee jaar geleden begonnen Cindy en Naomy in een knusse ‘huissfeer’ Dyna Store. “We begonnen in een moeilijk tijd en moesten zelfs de winkel tijdelijk sluiten door de coronamaatregelen”, zegt Cindy. “Maar we zijn erdoorheen gekomen, hebben onze draai nu wel gevonden en hebben een grote klantenkring opgebouwd. Dat heeft alles te maken met onderscheid.” Naomy:  “Aan presentjes geven we net wat meer aandacht. Komen klanten er niet zelf uit, of laat hun fantasie het een beetje afweten om iets origineels te vinden, dan adviseren wij hen daar graag bij.”

Voor een leuk klein verjaardagscadeautjes of voor een gezellig bezoekje tussendoor heeft Dyna Store volop keus: leuke kaarsenhouders, dienbladen, onderzetters, fotolijstjes, beeldjes, kussens, plaids. En ook tasjes, portemonnees en zeepjes. Tevens heeft Dyna Store Vlijmen nu al mooie Moederdagpresentjes. Kortom, de kans op slagen is erg groot.

Openingstijden:
< Maandag en dinsdag: gesloten
< Woensdag:  op afspraak
< Donderdag en vrijdag: 10:00 – 17:00
< Zaterdag: 10:00 – 16:00

De Akker 49
5251CA Vlijmen
Tel: 06-16437739
E-mail: [email protected]
Website: www.dynastorevlijmen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen