Beleef de Bieb: Verhaal van een vluchteling

Foto: Bibliotheek Drunen

Op zaterdag 10 juni kunt u komen luisteren naar een inspirerend verhaal van een vluchteling. Er wordt veel óver vluchtelingen gesproken, maar minder vaak mét hen. Tijdens deze editie van Beleef de Bieb krijgt u een persoonlijk verhaal te horen van een vluchteling die zijn leven, na een lange en moeizame vlucht, aan het opbouwen is in Drunen.

Hij wordt ondersteund door een vrijwilliger van VluchtelingenWerk die vertelt over de feitelijke informatie. Vervolgens is er voldoende ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan. Laat u inspireren door een bijzonder levensverhaal!

Over Vluchtelingenwerk
VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen in Nederland totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden.
Dankzij de hulp van donateurs en vrijwilligers helpen ze vluchtelingen met het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.

Beleef de Bieb
Elke 2e zaterdag van de maand verrast de bibliotheek haar bezoekers in de Bibliotheek Drunen met een inspirerend optreden in de ochtend. Beleef en laat je
meenemen in de bieb door muziek, cultuur, geschiedenis, filosofie, verhalen en nog veel meer!

Meld je nu aan!
Toegang is gratis, maar meld je wel even aan dan staan er voldoende stoelen klaar.
Dat kan via www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten
Zaterdag 10 juni 11.00u in de Bibliotheek Drunen, Rooseveltstraat 32.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Cookieinstellingen