MHCD maakt zich klaar voor nationale LG-hockeytoernooi. Kom langs, proef de sfeer en ervaar LG-hockey!

Foto: MHCD

Heb jij al eens gehoord van LG-hockey? Dat is een speciale hockeyvorm voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking of gedragsbeperking. Heb je door bijvoorbeeld een motorische achterstand of autisme behoefte aan extra begeleiding of ondersteuning bij het sporten, of vind je het fijn om te sporten met gelijkgestemden, dan is LG-hockey perfect voor jou. En op 24 juni kun je deze sport komen bekijken tijdens het nationale LG-hockeytoernooi voor 6-tallen.

LG-hockey wordt door de Nederlandse Hockeybond (KNHB) aangeboden in competities voor 8-tallen en voor 6-tallen. De LG-hockeyers van hockeyclub MHCD nemen al jaren deel aan die laatste competitie. Dit jaar zijn zij de gastheer voor het landelijke LG-toernooi voor 6-tallen. Diverse teams uit het hele land komen naar Drunen om te strijden voor de toernooititel.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur. Naast de onderlinge wedstrijden is er ook voor bezoekers genoeg te doen. Zo organiseert MHCD diverse hockeyclinics en wordt er een speciaal knotshockeyveld opgebouwd waar je helemaal los kan gaan. Een mooi moment dus om eens te komen kijken wat deze sport inhoudt. Komt gerust langs!

Wil je meer informatie over het toernooi of over LG-hockey? Neem dan contact op met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk via [email protected].

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen