Waar bestel je de leukste relatiegeschenken voor je bedrijf?

Foto: Pixabay

Om je bedrijf te promoten zijn Lavista Relatiegeschenken heel handig. Artikelen die je laat personaliseren met je bedrijfsnaam zijn een prima manier om die naam extra onder de aandacht te brengen. Hiervoor hoef je geen grote bedragen te investeren, al voor een bedrag van minder dan 1 euro per stuk kun je al balpennen of aanstekers bestellen die je kunt uitdelen bij je bedrijf of als je je onderneming elders wilt promoten.

Kies een product dat past bij je bedrijf
Een balpen past eigenlijk altijd wel bij een bedrijf als promotie materiaal. Iedereen gebruikt ze en ze zijn ook altijd kwijt, dus je hebt er nooit te veel. Als een klant bij een bezoek aan jouw bedrijf een balpen krijgt dan zal dat zeker worden gewaardeerd. Je kunt ook kiezen voor BIC aanstekers bedrukken. Een aansteker kun je immers niet alleen gebruiken als je rookt. Je kunt er ook kaarsen mee aansteken of de barbecue. Naast gewone aanstekers zijn er ook grotere modellen die voor dat laatste prima geschikt zijn. Als een aansteker niet zo goed bij je imago past, bijvoorbeeld als je een sportschool runt, dan kun je ook altijd nog kiezen voor een waterfles met logo.

Een order plaatsen is heel eenvoudig
Gepersonaliseerde artikelen bestellen doe je gewoon online. Je kiest het product dat je wilt laten bedrukken en kiest de gewenste opties. Soms zijn er verschillende manieren van bedrukken mogelijk. Vaak kun je kiezen uit bedrukken in 1 kleur of in meerdere kleuren. Afhankelijk van het product kun je de plaats waar de bedrukking moet komen aangeven. Vervolgens upload je een digitaal bestand met het logo of de bedrijfsnaam. Zorg ervoor dat dit bestand in een zo hoog mogelijke kwaliteit is. De gegevens worden verwerkt en er wordt een proefdruk gemaakt. Die ontvang je per e-mail. Beoordeel deze zorgvuldig. Zorg ervoor dat er geen fouten in staan, want als je akkoord geeft dan wordt je opdracht uitgevoerd. Je kunt achteraf dan geen bezwaar meer maken en de zending weigeren. Meestal heb je je bestelde promotie artikelen binnen twee weken in huis. Een nabestelling gaat vaak sneller, omdat er dan immers geen proefdruk meer hoeft te worden gemaakt en beoordeeld.

Let op de uitvoering van de bedrukking
Veel producten zijn te bestellen in diverse kleuren. Let goed op dat je een kleur kiest die goed contrasteert met de kleuren van je logo. Degene die straks jouw balpen of aansteker in handen krijgt moet zonder moeite de naam van het bedrijf kunnen lezen. Zorg er dus ook voor dat deze groot genoeg en in een duidelijk lettertype wordt gedrukt. Mooie krulletters zien er misschien leuk uit, maar een strak en duidelijk lettertype is misschien toch een betere keuze. Je kunt ook je webadres toevoegen en zelfs een QR code die kan worden gescand waarna direct wordt doorgeschakeld naar je website. Ideaal aangezien vandaag de dag de meerderheid van de mensen een smartphone heeft.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen