Een uniek cadeau om een speciaal persoon fijne en warme dagen toe te wensen

Foto: Atelier Mijn

Scrooge Live komt dit jaar vanuit Waalwijk, dit kerstverhaal met de Hooisteeg in Waalwijk als decor. Dit tv spektakel is te zien op vrijdag 15 december, om 20.30 u bij omroep Max, NPO 1. Kerst (bescherm) engeltjes voor het goede doel. Het Nationaal Fonds Kinderhulp, een organisatie die kinderen die in armoede opgroeien een warm hart toedraagt. Hier werkt Atelier MIJN graag aan mee, jij ook?

Kom langs of bestel deze mooie engeltjes van leer.
Scrooge is een live tv-uitzending over het verhaal van Ebenezer Scrooge, de hoofdpersoon uit A Christmas Carol van Charles Dickens. Omroep MAX zendt deze jaarlijks rond de kerstperiode uit. Dit jaar is de mooie Hooisteeg in Waalwijk het decor van de opnames. En ons atelier wordt omgetoverd tot filmdecor.

Aan Scrooge Live is een actie gekoppeld om donaties te werven voor het Nationaal Fonds Kinderhulp, een organisatie die kinderen die in armoede opgroeien een warm hart toedraagt. Hier werkt atelier MIJN graag aan mee!

Kerstengeltje
Atlier MIJN heeft een origineel kerstengeltje ontworpen dat, om in eigen stijl te blijven, van leer is gemaakt. De opbrengst gaat naar het goede doel, het Nationaal Fonds Kinderhulp, die met hun projecten kinderen een fijne en onbezorgde jeugd toewenst. Deze vrolijke kerstengeltjes kunnen dus ook als beschermengeltje worden gezien, een mooie gedachte! Voor € 7,50 heb je een leuk en uniek cadeau om een speciaal persoon fijne en warme dagen toe te wensen. De engeltjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in ons atelier of te bestellen per mail of telefonisch.

Laten we er samen een onvergetelijke kerstperiode van maken!

Een warme groet,
Atelier MIJN
Carla, Lianne, Marjolijn
Hooisteeg 12, Waalwijk
[email protected]
06-19818225 (Lianne)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen