KBO Nieuwkuijk trapt het Jubileumjaar af met een geweldige nieuwjaarsborrel

Foto: KBO Nieuwkuijk

KBO Nieuwkuijk viert dit jaar haar 50 jarig jubileum en de nieuwjaarsborrel was de eerste grote activiteit van 2024. Op woensdag 10 januari kwamen de leden van KBO Nieuwkuijk bijeen voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, of door velen nieuwjaarsreceptie genoemd. Na een welkomstwoordje werd er een toast op het nieuwe jaar uitgebracht met een glaasje bubbels.

Na de bubbels konden ze genieten van een royaal stuk slagroomtaart met koffie of thee, ondertussen bereidde muziekgroep Triple-X zich voor op een spetterend optreden. De sfeer was geweldig en bij de laatste nummers werd er nog de polonaise gelopen. Tussendoor werden er nog consumpties en heerlijke hapjes geserveerd. Kortom het was weer een geslaagde middag waarbij het gezellig samenzijn en genieten het belangrijkste was.

Verder werd nog onder de aandacht gebracht dat er 2 keer per maand gekaart kan worden en wel op de eerste en derde woensdag van de maand. De zaal van het patronaat is dan geopend 19.00 uur en begint het kaarten om 19.30 uur, ook niet-leden kunnen hieraan deelnemen.

Alle lof voor de vrijwilligers die het bestuur fysiek bijstonden en deze middag mede mogelijk hebben gemaakt. Het was een gezellige bijeenkomst waarbij er voldoende gelegenheid was om lekker ouderwets te buurten.

Informatie opvragen over KBO Nieuwkuijk kan per telefoon onder nummer  06-12445186 of per mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen