Supermarkten stoppen, Ismet Kirisik begint Tabakswinkel Vlijmen

Foto: Heusden Nieuws.nl

Ismet Kirisik ziet een grote kans nu supermarkten stoppen met de verkoop van sigaretten en sigaren: de ondernemer opent nu ook een tabakszaak. Kirisik is niet de enige, de afgelopen maanden zijn al veel nieuwe tabakswinkels geopend.

De gedreven ondernemer is sinds 2008 is gevestigd met zijn Eetcafé Brabant aan Plein 5 Vlijmen, waar je heerlijk kunt dineren en genieten van echte Turkse specialiteiten. Ismet heeft in verleden al zaken gehad in Wijk en Aalburg en Den Bosch.  “Maar ik wil ik nog wel tijdje blijven in de gemeente Heusden en een bijdrage leveren aan de gemeenschap blijven staan.”  Kirisik is ook actief in vastgoed, de verkoop en huur van panden.

En nu komt er met Tabakswinkel Vlijmen een nieuwe uitdaging op zijn pad. “Nu alle vergunningen zijn geregeld kunnen we uit de startblokken om er iets moois van te maken.” De winkel is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Avondwinkel bestellen vanaf nu
Een andere tak is Avondwinkel Brabant in Vlijmen met een breed assortiment aan dranken en eetwaren. De keuze is enorm: van bier, wijn en champagne tot alles wat nodig is voor verschillende mixen en cocktails. Daarnaast biedt de avondwinkel een rijke collectie aan snacks, vers brood en veel verschillende soorten ijs. De bezorglijn bezorgt in de gemeente Heusden en een stukje in Den Bosch tot 03.00 uur in de nacht. Meer info en bestellen  voor de avondwinkel zie hier

Oproepkrachten gezocht
Het familiebedrijf is nog op zoek naar oproepkrachten. Bij interesse contact opnemen via [email protected]

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen