Scenery -Cosmedisch Huidinstituut- genomineerd voor de Beauty Award 2024 in de categorie schoonheidssalon van het jaar

Foto: SCENERY

Op zondag 21 april 2024 is het weer zover en worden de ‘Oscars’ van de beautybranche uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en salons van het land. Scenery –  Cosmedisch Huidinstituut-sinds 2006 gevestigd in het Brabantse Drunen, is een van de genomineerden en alleen al het bereiken van deze genomineerdenstatus is een hele prestatie.

De selectie van de genomineerden is een traject van maanden en wordt uitgevoerd door een deskundige vakjury. Deze jury beoordeeld de kandidaten op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap, bedrijfsvoering, marketing, social media, opleidingen en vakinhoudelijke kennis.

Scenery is gespecialiseerd in exclusieve natuurlijke huidverjonging.
Vanaf het moment dat je over de drempel heen stapt ervaar je een uniek gevoel van warmte en ontspanning. Het huidinstituut onderscheidt zich door onze persoonlijke aanpak waarbij de meest effectieve en unieke combinaties gemaakt worden, om de huid weer te laten stralen.

Er worden niet simpelweg gangbare protocollen gebruikt, maar op maat gemaakte behandelprotocollen gecreëerd. De hoogopgeleide huidmanagers zijn de ‘architecten’ van deze unieke combinaties, die zorgvuldig worden afgestemd op de wensen van de cliënt.

 Rachsjanda Venneman, eigenaresse en founder, is een ambitieuze ondernemer met een bijzonder kundig team dat klaarstaat om met de cliënt aan de specifieke huidwensen te werken. Scenery werkt dan ook met de nieuwste apparatuur, unieke behandelingen en combineert dat met cosmetica met een medische achtergrond. Zo kan je genieten van een ontspannen behandeling en ondertussen zal jouw huid effectief verbeterd worden.

 “Mijn visie is dat je, zelfs na het bereiken van je veertigste levensjaar, vol zelfvertrouwen en met trots in de spiegel moet kunnen kijken. In een wereld die doordrongen is van sociale media en filters, waarin onzekerheden snel de kop opsteken, is het onze missie om samen met jou te werken aan jouw allerbeste versie ooit.

 Wij omarmen het idee dat ouder worden een prachtig proces is en we willen onze cliënten begeleiden naar het vol vertrouwen omarmen van dit mooie aspect van het leven.

 Iedereen verdiend het om zichzelf compleet te OWNEN!” Aldus Rachsjanda Venneman.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen