Foto’s uitzwaaiavond op weg naar Boston voor Theo van Bijnen

Op maandag 15 april is het zover. Op deze dag gaat Theo van Bijnen zijn allereerste echte marathon lopen voor Kika in Boston. Na maanden van training en toewijding gaat Van Beijnen deze uitdaging vol overgave aan. Stichting Wandel-Inge steunt hem waar mogelijk en hebben het idee bedacht om hem samen uit te zwaaien. Roland van Riel was namens Heusden.Nieuws.nl van de partij op deze avond en maakte de foto’s.

Op zaterdag 23 maart na de uitwedstrijd van de Vlijmense Boys was aansluitend een bijzondere avond in de kantine van de Vlijmense boys. In samenwerking met Vlijmense Boys was er muziek en een hapje en een drankje en werd ook vooruit gekeken naar de 2e editie van Wandel-Inge op zondag 7 juli 2024. Vanaf 18.30 uur was   de start met de DJ en om 19.30 uur begon het BEERPONG toernooi met 32 teams. De mooist verklede Amerikaan kreeg. een geweldige prijs

Het evenement heeft 9 juli 2023 voor het eerst plaatsgevonden. Wandel-Inge is een wandelevenement in Vlijmen. Allereerst ter nagedachtenis aan Inge van Bijnen en daarnaast voor het goede doel. Dit wandelWandel-Inge is een wandelevenement in Vlijmen. Allereerst ter nagedachtenis aan Inge van Bijnen en daarnaast voor het goede doel. Dit wandelevenement heeft 9 juli 2023 voor het eerst plaatsgevonden en Vlijmen op de kaart gezet als sportief dorp. Met de opbrengst van dit evenement ondersteunen we Theo van Bijnen, de man van Inge.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen