Nieuwe kleding voor Buurtbusvereniging D’n Elshout

Foto: Buurtbus Elshout

Buurtbusvereniging D’n Elshout viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Precies 20 jaar geleden, in april 2004, startte de vereniging met een buurtbusje dat de route van de opgeheven lijn 133 ging rijden. Sindsdien is er veel veranderd. De route werd in de loop der jaren verschillende keren uitgebreid en ook het aantal busjes nam toe.

In de jaren 2012 t/m 2022 werd bijvoorbeeld route 233 uitgebreid met lijnen 221 en 228 in het Land van Heusden en Altena. Sinds begin vorig jaar rijdt de vereniging nog altijd lijn 233 van Kromme Nol in Wijk en Aalburg via Heusden en Drunen naar Waalwijk. Maar er is een andere route aan toegevoegd, nl. lijn 231 van Waalwijk naar het station in Rijen. Een nieuwe route die met vier busjes gereden wordt, twee van BBV D’n Elshout en twee busjes van de buurtbusclub uit Waalwijk en uit ‘s Gravenmoer. Het afgelopen jaar stond dan ook in het teken van vernieuwing: een nieuwe route en gelukkig ook diverse nieuwe vrijwilligers, want die waren hard nodig om het dienstrooster rond te krijgen.

Eind vorig jaar heeft de vereniging ook twee nieuwe busjes ter beschikking gekregen en ook dat was hard nodig. De oude busjes waren nodig aan vervanging toe. En bij gelegenheid daarvan zijn de vrijwilligers ook allemaal voorzien van nieuwe clubkleding. Op de foto (bijna) alle vrijwilligers in nieuwe outfit met de nieuwe busjes. Overigens, nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Meer informatie over de buurtbusclub kunt u vinden op de nieuwe website:  buurtbus-elshout.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen