Fietstechnicus Steije van der Aa bij Bas van Doorn Tweewielers let op de details

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Wie rijdt op een Batavus, een Koga of een Sparta heeft gekozen voor Hollandse degelijkheid. Ze rollen allemaal van de fabriek in Heerenveen. Steije van der Aa (1975) is werkplaatsmedewerker en verkoper bij Bas van Doorn Tweewielers.

Steije verkoopt graag Batavussen: “Ze zijn mooi afgewerkt en zien er dankzij de frisse kleuren sportief uit. Een fiets voor dagelijks gebruik. Geavanceerde techniek verkrijgbaar met riem of ketting. Hoewel de e-bikeversie favoriet is, zijn er ook modellen waarbij je fietst op eigen kracht. Zoals de Finez, een echte allrounder met een perfect stabiel frame.”

Batavus: Altijd degelijk en waar voor je geld
Batavus is er sinds 1904. Iedereen kent het merk. Al meer dan 100 jaar een fiets waar mensen goede erva ringen mee hebben opgedaan. Het is dan ook logisch dat er veel mensen in de winkel komen en zeggen dat ze een nieuwe Batavus willen hebben. Door de juiste vragen te stellen weet Steije al gauw met welke fiets hij de klant kennis wil laten maken. “In de range van Batavus zijn er modellen voor de

Recreatieve fietser, voor de dagelijkse boodschappen en voor de toerfietser. Zo is de Batavus Altura een veel gekozen model. Het aandrijvingssysteem met een Boschmotor zorgt voor vele kilometers fietsplezier. Bovendien is de Altura vriendelijk geprijsd. Voor wie iets meer wil uitgeven is er de Power Exclusive Sport of Plus”

Fietsen zonder zorgen
Alleen maar A-merken staan er in de prachtige showroom aan het Burg van Houtplein in Vlijmen. Een kaartje met de prijs erop helpt bij het maken van de keuze. Sowieso is een fiets uit ‘de stal’ van Bas een veilige aankoop. De 3 gratis servicebeurten in het eerste jaar behoeden de koper voor ‘kinderziektes’. Tel daar nog bij dat elke elektrische fiets kan rekenen op levenslang gratis software-updates. Het enige dat je dan nog nodig hebt is deskundig advies van de vakman en iemand die zelf weet wat fietsen is. En dan ben je bij Steije aan het juiste adres.

Bas van Doorn is premium-dealer van Lapierre

  • Gazelle ● Koga ● RIH ● Merida ● Jan Janssen
  • LAPIERRE
  • Sparta ● Cortina ● Batavus
  • Loekie & Alpina hoge kwaliteit A merk kinderfietsen

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT Vlijmen
T 073 511 27 32
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen