Foodmaster Vlijmen heeft zijn draai gevonden

Foto: Foodmaster Vlijmen

Foodmaster, een ruim opgezette eetgelegenheid met 36 zitplaatsen aan de Burgemeester van Houtplein 41 in Vlijmen, is vorig jaar maart geopend. Ondernemer Raymond Delwig (48) kijk trots terug op het eerste jaar. “Het was best spannend. Maar het loopt boven verwachting goed”, zegt de Vlijmenaar, die op 21-jarige leeftijd in Wageningen al zijn eerste horecagelegenheid had.  “De gasten weten: hier kunnen we relaxed en dus lekker rustig eten.”

Bij Foodmaster Vlijmen ben je aan het juiste adres voor de beste hamburgers en goede service. Ook is er een ruim assortiment in frites specials. Er zijn maar liefst negen verschillende varianten, onder meer de frites special hete kip met champignon, ui en paprika. Foodmaster Vlijmen is inmiddels ook in het bezit van certificaat Excellent Gastervaring.

Foodmaster Vlijmen is zeven dagen geopend: op zondag, maandag en dinsdag van 15.00 uur tot 20.00 en op de overige dagen van 12.00 uur tot 20.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur, waardoor je jouw bestelling gemakkelijk kunt afhalen. Ook is het mogelijke via de site een bestelling te plaatsen. Foodmaster Vlijmen bezorgt in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Vlijmen.

Oer-Hollandse snacktraditie
Foodmaster is een cafetariaformule van FHC Formulebeheer en telt ruim vijftig vestigingen in heel Nederland. Bij Foodmaster staat de oer-Hollandse snacktraditie centraal, met kwaliteitsproducten in een eigentijdse omgeving.

Foodmaster Vlijmen
Burgemeester van Houtplein 41
5251 PT Vlijmen
Tel. 073-7851343
Bezoek ook de website
Op zoek naar een leuke baan zie hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen