Bijeenkomst NAH Heusden in bibliotheek De Voorste Venne

Foto: NAH Heusden

Op donderdag 18 april is NAH Heusden te gast in de bibliotheek in Drunen, sinds enkele maanden gevestigd in de Voorste Venne. Deze informatieve en actieve avond heeft als motto “Van opslag naar cultureel centrum”.

Als gastheer vertelt Frank Mensink, senior projectmanager bibliotheek Drunen, dan niet alleen over  het reilen en zeilen binnen de Bibliotheek Drunen maar ook over andere verenigingen/organisaties die met veel plezier gebruik maken van de Voorste Venne.

Onder het motto ’Je hoeft het niet alleen te doen’ vindt iedere derde donderdag van de maand om 19.00 uur een sociale informatieve of actieve avond plaats. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend. Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, woonachtig in de gemeente Heusden en omstreken, maar ook hun partners, familie én kinderen, zijn meer dan welkom. Er zijn, tenzij anders vermeld, geen kosten aan verbonden.

Gastspreker Walther de Munnik vertelt over ’zo is het begonnen’ en over ’Hoe ons Drunen vervolgens op de kaart werd gezet’.

De bijeenkomst zal, zoals gebruikelijk, worden afgesloten, met onderlinge praat. NAH’ers maar ook hun partners zijn op 18 april van harte welkom in de bibliotheek Drunen, gevestigd in Cultureel Centrum De Voorste Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen. Aanvang: 19.00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen