Oranje activiteiten in Vlijmen op 26 en 27 april

Foto: WGF

Stichting Nationale Feestdagen Vlijmen organiseert al jaren de druk bezochte Kinder Oranje Markt op Koningsdag in Vlijmen. Dit jaar staat er iets nieuws op de planning. Op Koningsavond organiseert men ook een Oranje Vrij Markt. Een avond met kraampjes, muziek, een hapje en een drankje.

Oranje Vrij Markt 26 april van 18.00 uur tot 22.00 uur
Een markt voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond in oranje sferen. De Oranje Vrij Markt wordt net als de Kinder Oranje Markt gehouden in het van Greunsvenpark te Vlijmen. De marktkramen zijn er voor iedereen; jong en oud, ondernemer, hobbyist, club, of vereniging. Ondernemersvereniging Groot Vlijmen sluit gezellig aan met muziek op het Plein en winkels die open zijn.

Oranje Kinder Oranje Markt 27 april van 13.30 uur tot 16.30 uur
Een markt voor en door kinderen! Ruim 80 kramen waar kinderen gezellig samen met familie of vrienden speelgoed, kleding of andere spulletjes verkopen.

Op beiden markten wordt er een horecaplein ingericht. Op dit plein kan een hapje en een drankje worden genuttigd. Dus kom lekker in het park genieten van al het lekkers.

Houd de Facebookpagina in de gaten of ga naar de website www.nationalefeestdagenvlijmen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen