Kermis Heusden naar hoger plan: Ondernemersvereniging Heusden en nieuwe kermisexploitant slaan handen ineen

Foto: WGF

Ieder jaar, met Hemelvaart, donderdag 9 tot en met zondag 12 mei, doet de kermis in Heusden zijn intrede. Een traditie die al vele jaren standhoudt, maar waarover de meningen en belevingen nogal uiteenlopen.

Daarom heeft ondernemersvereniging Heusden, besloten om een nieuwe wind te laten waaien door de kermis. Op initiatief van de nieuwe kermisexploitant, Riny van de Wiel,die een frisse kijk heeft op het geheel, heeft er een vruchtbare en constructieve kennismaking plaatsgevonden. Deze ondernemer streeft niet alleen naar het neerzetten van een kermis in Heusden, maar wil ook een totaalbeleving creëren die het voor alle Heusdenaren weer aantrekkelijk maakt om naar de kermis in de eigen Vesting te gaan.

Samenwerking is het sleutelwoord in dit plan. En daar zijn de OVH leden nou net goed in.
Een tipje van de sluier; de winkeliers en horeca worden betrokken bij het plaatsen van de attracties. Zo wordt het overzichtelijker en blijven de bedrijven makkelijk toegankelijk; het inzetten van bekende verklede stripfiguren voor de kinderen; een steltloper, een ballonnen artiest en gratis schminken voor de kleine bezoekertjes. Kortom, iedere dag wat extra’s. Ook is er aan kortingsbonnen voor de kermisbezoekers gedacht, die men bijvoorbeeld krijgt bij aankopen van producten bij de leden van de OVH. Voor de kleuters van de Johannes Paulus school wordt er een gratis ritje in de draaimolen georganiseerd en kunnen de bewoners van het Sint-Antonius een gratis oliebol en kopje koffie nuttigen op een van de horeca terrassen.

Voor meer informatie en updates; volg de Facebookpagina van Beleef Heusden Vesting.

Zo is het streven om in de toekomst van deze 4 dagen een mooier evenement te maken waar alle inwoners van de Vesting van zullen genieten. Net zoals vroeger. Jullie zijn van harte welkom.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen