Foto’s versierde fietstocht tijdens Koningsdag in Drunen

Op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag was er voor alle kinderen weer een leuke versierde fietstocht door Drunen. Ondanks de regenachtige omstandigheden deden er toch weer veel kinderen mee aan deze mooie fietstocht door o.a De Zandley. Roland van Riel maakte de foto’s.

Om 09.45 uur was de start voor het eerste gedeelte van de fietsoptocht naar het Raadhuisplein, onder begeleiding van feestelijke muziek. Daar werden de fietsen geparkeerd en werd er met alle aanwezige kinderen de Koningsdans opgevoerd op het nieuwe Koningslied. Het Pieck kwam dansen op het podium.

Na de Koningsdans volgde het 2e gedeelte van de fietsoptocht. Deze ging via de Jacobus vd Meijdenstraat richting De Zandley. De kinderen fietsen daar via de hoofdingang dwars door De Zandley. De muzikale huisband en bewoners van De Zandley hebben de kinderen aangemoedigd.

Hier werd ook een aandenken uitgereikt door de jeugdburgemeesters. Vervolgens ging iedereen via de achteruitgang weer door de Stationsstraat en eindigde de fietstocht op het Raadhuisplein in Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen