Woonveste aanwezig op de inloopochtend in D’n Elshof

Foto: Inloopochtend Elshout

Plannen om te verhuizen? Denk niet dat, als jij om de een of andere reden (kleiner) wilt gaan huren, jij meteen aan de beurt bent bij Woonveste! Zeker niet als je in Elshout wilt blijven wonen. Woonveste heeft namelijk in Elshout maar een beperkt aantal woningen. Daarom is het advies om jezelf op tijd te oriënteren op de mogelijkheden bij Woonveste.

Op woensdag 1 mei is er een vertegenwoordiger van Woonveste aanwezig om alle vragen te beantwoorden op het gebied van huurwoningen in Elshout en de mogelijkheden voor inschrijving voor het geval jij in de toekomst gebruik wilt maken van de faciliteiten van Woonveste.

De  inloopochtenden worden boven verwachting goed bezocht. Gemiddeld hebben we per keer circa 25 personen mogen ontvangen. Daarbij zien we Elshoutenaren die heel bewust de inloopochtend bezoeken om individueel advies in te winnen terwijl de anderen komen om gezellig met elkaar te buurten of de krant te lezen onder het genot van een kopje koffie of thee. We zien ook dat er soms steeds meer tafels aan elkaar geschoven worden tot één lange stamtafel waar iedereen aan wil zitten. En dan zijn er ook bezoekers die graag een spelletje spelen.

Jullie worden op woensdagochtend 1 mei van 9.30 – 11.30 uur weer van harte welkom geheten met een gratis kopje koffie of thee.

Afhalen van PMD zakken kan ook tijdens de inloop uiteraard kun je dan ook een kopje koffie/thee drinken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen