Pontjesdagen op de Maas: een unieke belevenis voor fiets- en wandelliefhebbers

Foto: RB De Langstraat

Al fietsend beide oevers van de Maas ontdekken: heen en weer tussen de Brabantse en Gelderse zijde. Dat doe je tijdens de Pontjesdagen op 10, 11 en 12 mei 2024! Combineer je fietstocht ook met een leuke activiteit. In De Langstraat valt er genoeg te beleven.

Verken de fietsroute Vesting tot Vesting
Fietsroute Vesting tot Vesting is een 62 kilometer lange route die ideaal is voor e-bikers en wielrenners op de racefiets. Van het Halve Zolenpad van Geertruidenberg tot Drunen, via de vestingstad Heusden, biedt deze route een aangename en uitdagende rit over goed verharde paden, met onderweg een overvloed aan adembenemende landschappen en bezienswaardigheden. Een verkorte versie van de route is de fietsroute Rondje Heusden van 36,7 km. Bekijk hier de route: Rondje Heusden | RBT De Langstraat (bezoekdelangstraat.nl)

De gratis fietskaarten waar de route Vesting tot Vesting op staat zijn beschikbaar in het Toeristisch Informatiepunt in Heusden (Pelsestraat 17) en het Toeristisch Informatiepunt in Waalwijk (Raadhuisplein 1; in het Schoenenkwartier).

Voordeelplas en alle activiteiten
Nieuw dit jaar is de Pontjesdagen voordeelpas. Met deze pas kun je onbeperkt de Maas oversteken met de deelnemende veerponten en profiteer van je van aantrekkelijke (kortings)acties bij verschillende ondernemers rondom de route. Denk aan leuke acties bij diverse horecaondernemers in Drunen of geniet van gratis toegang tot Het Gouverneurshuis (museum) in Heusden. Voor meer informatie over de Pontjesdagen en de voordeelpas bezoek je: www.bezoekdelangstraat.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen