Midzomeravond Festival met diverse muziekstijlen op binnenplein De Voorste Venne

Foto: BAM Fotografie

Op vrijdagavond 14 juni organiseert Het Groot Dwergonisch Mannenkoor een Midzomeravond Festival op het binnenplein van De Voorste Venne. Nu eens geen groots meezingfeest aan de vooravond van carnaval, maar een zomerfestival waarbij diverse gasten zorgen voor een aanbod met verschillende muziekstijlen.

Het Elshouts AkKOORdje, het meezingkoor uit Elshout, bijt om 20.00 uur het spits af. Inmiddels met 65 leden o.l.v. de nieuwe dirigent Harrie van der Steijn. Een mooie start met hun aanstekelijke en populaire repertoire. Om 21.00 uur neemt Show Poporkest Mixed Up van Harmonie Drunen het podium over. Het orkest startte in 2019 als opvolger van het Opleidingsconcert. De afgelopen jaren groeide het orkest door en bestaat inmiddels uit ruim 30 muzikanten. De muzikale leiding is in handen van Neil van der Drift.

Om 21.45 uur is het de beurt voor het organiserend Het Groot Dwergonisch Mannenkoor. Dit koor behoeft geen introductie meer. Met hun enthousiaste uitstraling zingen ze de pareltjes van de Nederlandstalige muziek. Meezingen is een must. Het koor staat onder leiding van Ton van  Baest.

Van 22.30 tot 23.30 uur barst het muzikale geweld los met Yes! Soul & Disco, een oogverblindende muzikale zangformatie uit Den Bosch. Deze geweldige zangeressen hebben passie voor soul- en discomuziek en laten zich inspireren door o.a. Donna Summer, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, Stevie Wonder en Gloria Estefan.

Het Midzomeravond festival belooft een warme, gezellige en muzikale zomeravond te worden. De presentatie is in handen van Luc van Laar.

De binnentuin gaat om 19.15 uur open en er zijn vrije zit- en staanplaatsen. Bij slecht weer worden de optredens verplaatst naar de Vennezaal. Kaarten à € 6,50 zijn verkrijgbaar bij De Voorste Venne. Verdere info over het  Midzomer Festival: www.voorstevenne.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen