Regen kan de pret niet drukken bij Avond Driedaagse Nieuwkuijk

Wandelen is niet alleen gezond, maar vooral ook genieten en gezellig. De Wandeldriedaagse in Nieuwkuijk bewijst dit elk jaar weer. De deelnemers hebben drie dagen (22, 23 en 24 mei) genoten met niet altijd het gewenste weer en zeker niet op de laatste avond. Elke dag werden afstanden van 3.5 en 7 kilometer afgelegd door de groepen wandelaars.

Op de laatste dag werd de route iets ingekort door de hevige regenval. Fotograaf Roland van Riel  was van de partij op de laatste avond en zag dat de werd afgesloten met een schuimparty en disco. De organisatie was in handen van Activiteiten vereniging Nieuuwkijk (AVN)

Activiteiten vereniging Nieuwkuijk (AVN). 
Zij organiseren activiteiten voor (bijna) schoolgaande kinderen uit Nieuwkuijk en omgeving. De AVN is op 20 november 2009 ontstaan vanuit oudervereniging ’t Kompas, welke bestaat sinds 15 september 1976. Destijds was het doel van deze vereniging de samenwerking tussen ouders en school te bevorderen, met name de verantwoordelijkheid van de ouders voor het deel van de opvoeding dat op school wordt gegeven.

Later is een splitsing aan gebracht tussen de schoolse- en niet-schoolse activiteiten, zodat de verantwoordelijkheid duidelijk is. De verantwoordelijkheid bij schoolse activiteiten ligt bij school en bij niet-schoolse activiteiten, georganiseerd door AVN, bij AVN.

AVN organiseert diverse jaarlijks of tweejaarlijks terugkerende evenementen, zoals: disco’s, avond3daagse, intocht Sinterklaas, vreugdevuur, Palm Pasen, div, markten, Halloweentocht, enz.

De organisatie bestaat uit een groep vrijwilligers, die telkens een kleine werkgroep starten om een evenement te organiseren. Mocht je ook graag willen helpen of nieuwe ideeën/inbreng hebben, meld je dan: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen