Woonveste en Kunst Door de Brievenbus aanwezig op inloopochtend in D’n Elshof

Foto: Inloopochtend

Op woensdag 29 mei is er een vertegenwoordiger van Woonveste aanwezig om alle vragen te beantwoorden op het gebied van huurwoningen en de mogelijkheden voor inschrijving voor het geval jij in de toekomst gebruik wilt maken van de faciliteiten van Woonveste. Let op; de vertegenwoordiger van Woonveste is aanwezig van 9.30 – 10.30 uur in D’n Elshof in Elshout.

Project Kunst Door De Brievenbus
Dit is een project dat begin januari 2024 van start is gegaan. Het is een project geïnitieerd door KBO Brabant en wordt door de plaatselijke afdelingen opgepakt. Binnen KBO Elshout heeft Ingrid Veldkamp het project voortvarend opgepakt. Een 39-tal deelnemers heeft zich hiervoor aangemeld.

Bij dit speelse zes maanden durende project krijgen deelnemers om de week een kaart door de brievenbus met daarop een creatieve opdracht. Ze zijn uit te voeren met pen, potlood en kwast. En ook met allerlei ander creatief materiaal.

In een aantal andere plaatsen in Nederland is Kunst door de Brievenbus al heel populair. “Een cadeautje om helemaal vrolijk van te worden”, is één van de positieve reacties van deelnemers, en: “Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen als Rembrandt om mee te doen”, zegt een ander.

De projectleidster Ingrid Veldkamp wil graag de deelnemers de gelegenheid bieden om met elkaar van gedachte te wisselen over de kunstwerken die ze gemaakt hebben. Een mooie gelegenheid om ook de bezoekers van de inloopochtend vrijblijvend kennis te late maken met de kunstwerken en makers ervan. Om 10.00 uur zal de projectleidster een korte toelichting geven over de achtergronden van het project. Daarna kan ze een aantal gemaakte werkstukken laten zien op het tv scherm. Een aantal deelnemers heeft aangegeven hun zelf gemaakte werkstukken mee te brengen naar de inloopochtend.

Wil je foto’s van  de gemaakte werkstukken al eerder bewonderen, kijk dan op de site van KBO Elshout. Onder de rubriek Nieuws vind je Kunst Door De Brievenbus.

Kom onder het genot van een kop koffie of thee, op 29 mei  kennis maken met de kunstenaars en de gemaakte werkstukken.

P.s. PMD zakken zijn alleen op de inloopochtenden beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen