Fietsen, genieten van de natuur en het water. En leren over eendenkooien

05 jun , 9:00 Nieuws
img 9818
Dinsdagmiddag was er een presentatie voor genodigden met betrekking tot de fietsroute geschreven door Kees van den Oord. Het boekje heet Langs eendenkooien in de Oostelijke Langstraat. Het boekje dat je met de fiets leidt langs zestien eendenkooien in deze streek en ’s-Hertogenbosch.
Dat dit boekje er is gekomen is ook te danken aan Seniorenschool Heusden. ,,Vorig jaar organiseerde de gemeente een avond voor stichtingen en verenigingen”, zegt voorzitter Ad Dekkers. ,,Doel was om het thema Verschillen verbinden vorm te geven. Met als idee: hoe zou je met een ander iets op kunnen zetten? We raakten met Kees aan de praat." Weer een mooie invulling van het jaarthema van de gemeente Heusden "Verschillen Verbinden".
Donderdagavond 6 juni zal er een lezing verzorgt worden door Kees van den Oord i.s.m. de Seniorenschool. De lezing begint om 19.30 in de Voorste Venne. Aanmelden kan bij de Seniorenschool of ter plekke. De kosten zijn € 6,00 inclusief het routeboekje en een kopje koffie/thee.
Foto's Ad Hartjes
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail