SeniorenSocieteit Drunen organiseert informatiebijeenkomst met Bijeen voor de oudere inwoners van Drunen op dinsdagmorgen 25 juni a.s.

Foto: Seniorensociëteit Drunen
Als je ouder wordt wil je graag zo lang mogelijk zelfstandig zijn, helaas komen er bij dat ouder worden soms ook wat gebreken bij zoals: minder contacten waardoor je behoefte hebt aan een praatje, je bent minder mobiel, de zorg voor je partner kan erg belastend zijn, formulieren zijn moeilijk in te vullen, etc.
Bijeen kan u bij al deze zaken ondersteunen en vertelt u daar in deze bijeenkomst meer over. Want: Met enige hulp bij wat u zelf niet meer kunt wordt het mogelijk gemakkelijker voor u om het zelfstandig wonen fijner en haalbaarder te laten zijn.
Kom dus met uw vragen naar deze bijeenkomst. De medewerkers van Bijeen leggen uit waar u moet zijn voor het vinden van een oplossing voor uw specifieke hulpvragen. Mogelijk is daar dan op een later tijdstip een persoonlijk gesprek voor nodig.
U bent van harte welkom op 25 juni om 10.00 uur in de Utopiazaal van De Voorste Venne, De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie.
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan per mail naar [email protected]  of telefonisch bij Petra Kuijpers 06 83079058.
Mocht U door verminderde mobiliteit niet in staat zijn te komen laat het ons weten dan kijken wij samen hoe we het kunnen oplossen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen