Avond4daagse in Heusden zit er weer op

Gymnastiekvereniging Inion organiseerde voor de 15e keer de Avond4daagse in Heusden en omgeving, met Autobedrijf De Groot als hoofdsponsor. Dit evenement bood jong en oud de kans om hun wandelschoenen aan te trekken en deel te nemen aan de wandeling.

De Avond4daagse bood een gezellige en sportieve ervaring voor de deelnemers. Iedereen, van jong tot oud, was welkom om mee te doen. Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de steun van diverse sponsors, waardoor het een geslaagd feest werd.

De organisatie van de De Groot Avond4daagse Heusden kijkt met tevredenheid terug op dit geslaagde evenement en hoopt op nog meer deelnemers in 2025. Dankzij de inzet van de vrijwilligers en de steun van de sponsors kon dit evenement wederom een groot succes worden. De organisatie is vastbesloten om ook volgend jaar weer een geweldige ervaring te bieden voor alle wandelliefhebbers in de regio.

Iedereen wordt alvast uitgenodigd om hun wandelschoenen klaar te zetten voor de editie van 2025, waar opnieuw een prachtige en sportieve Avond4daagse in het verschiet ligt. Nadine maakte namens Heusden Nieuws een mooie fotoreportage om terug te kijken.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen