Open podium Gouverneurshuis barstensvol talent!

Zondagmiddag had je mogelijkheid om lokaal talent te supporten en nieuwe mensen te ontmoeten in een gezellige setting? Daar was het Open Podium Heusden de perfecte gelegenheid voor! Deze zondagmiddag was het Gouverneurshuis in de Vesting Heusden de plek waar beginnend en gevorderd talent zich van hun beste kant konden laten zien.

Er was  een breed scala aan optredens, van muziek en zang tot dans en poëzie. Lokaal talent kreeg hier een podium om zichzelf te presenteren. Er woerd gezorgd voor hapjes en drankjes zodat je volop kon  genieten van de optredens.  Alles was goed geregeld met professionele licht- en geluidsinstallaties om de artiesten optimaal tot hun recht te laten komen.

Het Open Podium was niet alleen een kans om talent te bewonderen, maar ook om in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen te leren kennen. Perfect voor een gezellige middag uit, of zelfs een bijzondere manier om Vaderdag te vieren met je familie!

Fotograaf Hans Breukhoven maakte namens Heusden Nieuws een mooi foto verslag om nog eens even na te genieten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen