Hannie van Spijk – Rijpert: Een duizendpoot bij Toneelvereniging ONA

Foto: ONA

Hannie van Spijk – Rijpert is al 50 jaar lid van Toneelvereniging ONA! Ze is begonnen als spelend lid en heeft met veel plezier zowel komische als serieuze rollen gespeeld. Daarna begon ze steeds meer taken binnen de vereniging voor haar rekening te nemen.

Tegenwoordig staat ze niet meer op de planken, maar is ze een onmisbare duizendpoot binnen de vereniging. In het bestuur vervult Hannie al jaren de rol van secretaris van de vereniging, beheert ze de kledingzolder en verzorgt ze bij alle uitvoeringen van ONA en ONS (de jeugdafdeling) de grime. Ook nam Hannie, na het plotselinge vertrek van de regisseur, afgelopen jaar de regie voor haar rekening.

Hannie is op donderdagavond – de vaste repetitieavond van ONA en ONS – te vinden in De Voorste Venne. Ze is een echt gezelligheidsmens, staat vooraan bij de ONA-feestdagen en ze is altijd bereid om te helpen. Alles wat Hannie voor ONA heeft gedaan en nog steeds doet, zijn onmisbaar voor het succes van onze vereniging.
Vorig jaar heeft Hannie een koninklijke onderscheiding ontvangen voor alles wat ze voor ONA/ONS doet en heeft gedaan. En in januari, na de voorstelling van ONA, kreeg Hannie een erelidspeldje vanwege haar 50-jarig jubileum. Wij zijn ontzettend blij met Hannie en willen haar nogmaals feliciteren en bedanken voor haar jarenlange inzet. Hannie, bedankt voor alles!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen