Stichting Wandel-Inge staat voor ‘Vier het leven’.

Foto: WGF

De verbinding met elkaar aangaan door wandelend en vierend, samen mooie herinneringen te maken. Met in gedachte onze dierbaren. Respect, vrijheid, gelijkheid en verdraagzaamheid zijn onze kernwaardes hierin. De opbrengsten van het event zullen dit jaar gedeeltelijk gaan naar KIKA. Jaarlijks wordt hier een 2e goede doel aan gekoppeld waar de overige opbrengsten naar toe gaan en dat is dit jaar de Hersenstichting. Bij deelname aan Wandel-Inge heb je recht op een goed gevulde goodiebag en gratis toeging tot het festivalterrein. Van 12.00 uur tot 19.00 uur zijn er verschillende optredens. Onder andere Henk Bernard, Jimmy van Zetel, liveband Diezel, dansschool kix en verschillend plaatselijke talent komt voorbij, dus echt voor ieder wat wils.

De wat jongere jeugd kan kans maken op een mooie prijs van Darter Michael van Gerwen, door te schieten op een groot opblaas dartbord.

Daarnaast is er een gezellige markt en zijn er lootjes te koop voor een werkelijk fantastische loterij, met als hoofdprijs een week vakantie gesponsord door Roan Luxery Camping Holidays en daarnaast zijn er super veel prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit Heusden en omstreken.

Wandel Inge vindt dit jaar plaats op 7 juli 2024.Het inschrijfgeld bedraagt€ 10.00 voor volwassenen en € 5.00 voor kinderen onder de 12 jaar. Deelnemers aan Wandel-Inge kunnen kiezen uit vier afstanden:
* 25 km: start 09.00 uur
* 15 km: start 10.00 uur
* 10 km: start 11.00 uur
* 5 km: start 12.00 uur
Je kunt jezelf inschrijven via www.wandel-inge.nl of nog op de dag zelf.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen