SUND in de brouwerij

Foto: Sint Crispijn

Zaterdag 22 Juni is er volop leven in de Stadsbrouwerij Sint Crispijn in Waalwijk. Onder het motto bandjes in de brouwerij komt dit keer en oude bekende langs. SUND speelt deze avond in het biercafe en dat zal wederom onvergetelijk worden.

SUND en St. Crispijn hebben al eerder elkaar versterkt. Waar St. Crispijn bekend staat om lekkere biertjes, gezelligheid en feesten, staat SUND bekend om muziek, gezelligheid en feesten. En bier en muziek vullen elkaar prima aan.

SUND speelt bekende covers in een ander jasje. Dat doen ze met een bezetting die er niet om liegt: naast een bekende bandbezetting heeft SUND ook blazers en extra percussie bij zich op het podium. Daarmee is elk podium al snel goed gevuld en is er altijd wat te zien en te horen.

De nummers van SUND zijn niet in een hokje te stoppen. Elke muziekstroom kan langskomen, maar dan anders. Want gewoon is maar saai.
Dus wil je een avond gezelligheid, fun en goede muziek onder het genot van een heerlijk drankje: 22 Juni St. Crispijn in Waalwijk en vier het feest me met SUND.
Entree is gratis!

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen