Lezing Ad Hartjes: Het Woelige Water van de Langstraat

20 jun , 14:00 Nieuws
20240619 153237
Op woensdag 19 juni hield Ad Hartjes een boeiende lezing voor de leden van de Seniorenvereniging Vlijmen. Het evenement vond plaats in de Korf en trok 40 geïnteresseerde leden. De lezing, getiteld "Het Woelige Water van de Langstraat," ging over de geschiedenis en evolutie van de waterafvoer in de Langstraat door de jaren heen.
Ad Hartjes belichtte de diverse aspecten van waterbeheer in de Langstraat, een regio die bekend staat om zijn historische en natuurlijke waterwegen. Hij legde uit hoe de afvoer van water in dit gebied zich heeft ontwikkeld, welke uitdagingen men heeft overwonnen, en welke technieken en methoden zijn toegepast om het waterbeheer te verbeteren. De aanwezigen kregen inzicht in de invloed van water op de infrastructuur en het dagelijks leven van de inwoners van de Langstraat.
20240619 143414
Na de informatieve sessie werd er een heerlijke maaltijd aangeboden door de 'SMULKAR'. De deelnemers genoten van het eten en konden na deze geslaagde middag goed geïnformeerd en tevreden naar huis keren. De combinatie van een leerzame lezing en een gezellige maaltijd zorgde voor een prettige en succesvolle bijeenkomst voor de leden van de Seniorenvereniging Vlijmen.
20240619 171157
De lezing door Ad Hartjes was een waardevolle en geslaagde activiteit die bijdroeg aan het inzicht in de geschiedenis van waterbeheer in de Langstraat. Dankzij de duidelijke uitleg en de gezellige afsluiting met een maaltijd was het voor alle aanwezigen een geslaagde middag.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail