Wie ontwerpt het hoofdkarakter van de magische speurtocht in Sportpark de Schroef?

20 jun , 7:30 Nieuws
flyer mt ontwerpwedstrijd 15 1 1 kopie
Magic trailz maakt Innovatieve speurtochten om kinderen, volwassenen en ouderen op een speelse manier in beweging te krijgen. Routes vol met avontuur, educatie en verrassingen voor kinderen en jonge gezinnen. Een van die beweegroutes komt in het Sportpark de Schroef in Drunen. Het InnoBeweegLab uit Eindhoven, Magic Trailz, Stichting de Schroef en Stichting Dillenburgpark slaan de handen ineen om Heusdense jeugd, volwassenen en ouderen op een speelse manier in beweging te krijgen.
Inmiddels is het verhaal van de beweegroute samen met een aantal jongeren gemaakt. Het verhaal gaat over een reiziger die in het Magische Woud is beland. Hier leeft een kwaadaardige slang die de magische dieren in het woud lastig valt. Dillie is een magisch wezen dat in het woud leeft en aan jou vraagt om de dieren van het woud te helpen. Dat doe je door deel te nemen aan het verhaal met fantasiefiguren, die je vervolgens kan verzamelen tijdens het lopen van de speurtocht. De beweegroute wordt gelopen met de mobiele telefoon aan de hand van een kompas. Omdat de route die gemaakt wordt voor het Sportpark de Schroef zich speciaal richt op jeugd zijn we op zoek naar jongeren van 10 jaar en ouder die willen meedenken! Hoe ziet volgens jou Dillie eruit? Wees zo creatief mogelijk want het ontwerp van de winnaar wordt gebruikt in de nieuwe magische speurtocht in Sportpark de Schroef. Er zijn maar twee eisen waaraan Dillie aan moet voldoen. Dillie moet een karakter persoon/wezen/dier) zijn die een magisch bos thuis hoort. Dillie moet zowel voor jongens als meisjes een leuk hoofdkarakter zijn.
flyer mt ontwerpwedstrijd 15 1 1 1
Help jij met het ontwerpen van Dillie? Je kan jouw ontwerp uiterlijk 7 juli 2024 inleveren door een foto ervan of ander digitaal bestand te uploaden via https://nl.surveymonkey.com/r/JS2J7NT
Heb je vragen? Neem dan contact op door te mailen naar [email protected] , of stuur een appje naar buurtsportcoach Paulien 06 13112158. Heel veel succes en wij zijn benieuwd naar jouw ontwerp!
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een