Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk 4 jaar hoofd- en shirtsponsor Vlijmense Boys

Foto: WGF

Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk is de komende 4 jaar hoofd- en shirtsponsor van zaterdagvoetbalclub Vlijmense Boys Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens de ondertekening van het contract. Fotograaf Wil Gulpen was aanwezig bij het ondertekenen van het contract.

De 4e klasser Vlijmense Boys speelde afgelopen seizoen voor de eerste keer mee in het zaterdagvoetbal nadat het al jaren uitkwam in het zondagvoetbal. De ploeg van trainer Bas van Engelen (die onlangs zijn contract heeft verlengd) wist wel de nacompetitie te halen voor promotie naar de 3e klasse maar werd uitgeschakeld door R.W.B.

Na een prettig gesprek met het bestuur heeft eigenaar Remko van Overdijk besloten om voor vier jaar bij te tekenen als hoofdsponsor van Vlijmense Boys. Verder gaat elk team van de hele vereniging spelen in de nieuwe tenues met ‘Stuwadoorsbedrijf van Overdijk’ als borstlogo, van de jeugd tot de selectie senioren en veteranen. De nieuwe kleding sponsor is Team United/Brandsfit en het kledingmerk is “Patrick“.

“Omdat ik natuurlijk als echte Vlijmenaar de club een warm hart toedraag en al jaren actief ben binnen de club wilde ik graag mijn contract verlengen. Dit lijkt me ook een goed moment om samen met de vele andere sponsoren, leden en toeschouwers de club weer een positieve boost te geven”. Laat Remko van Overdijk weten tijdens het tekenen van het nieuwe contract in de kantine van Vlijmense Boys

Vlijmense Boys heeft met de nieuwe kledingsponsor “Team United/Brandsfit” ook de mogelijkheid gekregen om een uniek tenue te ontwerpen en de kledingcommissie heeft dan ook prima werk geleverd.  Ook het kledingsponsorcontract loopt 4 jaren, een prima periode om samen naast de wedstrijdtenues nog meer leuke items te bedenken om de club meer uitstraling te geven.

“Gelukkig merken we ook dat bij de jeugd en de jongste leden de aantallen weer toenemen, dat zij de weg weer weten te vinden naar de “Hoge Heide”.  Dus ik kan voor mezelf spreken en zeggen dat ik met trots deze nieuwe verbintenis aanga, en hoop dat we met z’n alle Vlijmense boys weer naar een hoger niveau kunnen tillen.

Vlijmense Boys gaat de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk is een serieuze partner voor al uw werkzaamheden.
Kwaliteit en correctheid staat op de eerste plaats om de klus voor u zo goed als mogelijk te volbrengen en uw standaarden en kwaliteit te waarborgen. Door de ervaring kunnen zij inschatten (natuurlijk in overleg met u) hoelang een klus zou gaan duren en welke kwaliteiten ervoor nodig zijn. Het personeel wordt afgestemd op uw behoeften. Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de stuwadoorswereld door onze prijs/kwaliteit verhouding.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen