Seniorenschool Heusden is een weekje naar Willebadessen, Duitsland

Ieder jaar organiseert de Seniorenschool Heusden een meerdaagse busreis voor 55+-ers. Dit jaar ging de reis naar Willebadessen, een klein stadje in (Noordrijn-Westfalen). Een verslag van de eerste dag 

Dag 1.
Zondagochtend om 9.00 uur stapten de eerste deelnemers op in Nieuwkuijk waarna we naar Vlijmen / Vliedberg gingen, naar Haarsteeg en vervolgens naar Drunen. De reis kon beginnen toen iedereen een plaatsje had gevonden en de koffers en (15) rollators waren opgeborgen. We waren met 56 personen.

Veel oude bekenden kwamen elkaar tegen maar ook nieuwe deelnemers werden al snel opgenomen in de groep. Chauffeur Marcel had er zin in en zorgde samen met de reisleiding, Meriam en Tinie, dat het ons aan niets ontbrak.

Onthaasten was het motto en snelwegen werden dan ook vermeden toen we via Heusden en Zaltbommel richting Achterhoek reden om in Didam aan te leggen voor een eenvoudige lunch bij juffrouw Tok.

Betsie van Heeswijk (links) en Sjaan de Vaan (rechts) gaan al 17 jaar mee.

Rond 16.00 uur kwamen we aan bij hotel Der Jagerhof in Willebadessen waar de kamers werden toegewezen. Het diner was in buffetvorm en goed verzorgd. Meerdere keren werd er een bordje opgeschept met daarbij een pilsje of lekker glaasje wijn.

Met het prachtige weer was het nagenieten op het terras en en hoorde ik dat twee personen al vanaf het eerste begin meegaan. Betsie van Heeswijk uit Drunen en Sjaan de Vaan uit Haarsteeg gaan al zeventien jaar mee en genieten er nog steeds van.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen