Seniorenschool Heusden is een weekje naar Willebadessen, Duitsland

Ieder jaar organiseert de Seniorenschool Heusden een meerdaagse busreis voor 55+-ers. Dit jaar ging de reis naar Willebadessen, een klein stadje in (Noordrijn-Westfalen). Een verslag van de tweede dag 

Dag 2
Met een goedemorgen beginnen Jeanne van der Lee en Riet Pullen uit Nieuwkuijk met het lezen van de Morgenpost. Na het ontbijt gaan we naar buiten; er is een midgetgolf gepland in de fraaie tuin achter het hotel. De meeste mensen doen mee, anderen gaan een stukje wandelen of zitten lekker in het zonnetje. Niets hoeft, alles mag.

Om 12.00 uur schuiven we aan tafel voor de lunch en om 12.45 uur vertrekken we voor een tocht door het fraaie Teutoburgerwald naar de Schiedersee waar we aan boord gaan voor een rondvaart. Onderweg was er een probleempje met de bus dat door onze chauffeur Marcel goed werd opgelost.

’s Avonds konden we buiten zitten en was er een quiz georganiseerd die door Meriam en Tinie goed in elkaar was gezet. Doordat er groepjes werden gevormd leerden we elkaar weer beter kennen.  Het was weer gezellig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen