Seniorenschool Heusden is een weekje naar Willebadessen, Duitsland (dag 4)

Foto: Seniorenschool Heusden

Ieder jaar organiseert de Seniorenschool Heusden een meerdaagse busreis voor 55+-ers.  Dit jaar ging de reis naar Willebadessen, een klein stadje in (Noordrijn-Westfalen). Heusden.Nieuws doet dagelijks verslag van deze reis en vandaag dag 4 alweer met problemen met de bus.

Dag 4
Al bij het krieken van de dag scheen de zon en floten de vogels. De verwachting was dat het een prachtige dag zou worden met ’s middags een excursie naar de Drechselstübe in Düdinghausen.

Vanaf maandag waren er al problemen met de bus: een lekkage waardoor vloeistof niet druppelde maar in een straaltje onder uit de bus liep.

Marcel, onze chauffeur, had onderweg al ad-blue bijgetankt, genoeg om veilig bij het hotel te komen. Daar werd de pechhulp gebeld om het probleem op te lossen. Dinsdag bleek dat de reparatie niet goed was uitgevoerd en daarom reed de chauffeur Marcel de bus naar de garage moest. Het onderdeel was niet voorradig en een andere bus regelen lukte niet met het gevolg dat iedereen bij het hotel moest blijven.

In de omgeving was geen vertier dus moesten we de tijd doorkomen met spelletjes, bijkletsen en kaarten. ’s Middags werd een ijsje uitgedeeld om het leed te verzachten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen