23 Cursisten slagen voor basiscursus Erfgoed

13 dec 2023, 13:03 Nieuws
groepsfoto geslaagden erfgoedschool
Heemkunde
In de nieuwe heemkamer van de heemkundekring Onsenoort (in de vestiging van Bibliotheek Heusden te Vlijmen) is op dinsdagavond 12 december de eerste basiscursus Erfgoed afgesloten.
In de nieuwe heemkamer van de heemkundekring Onsenoort (in de vestiging van Bibliotheek Heusden te Vlijmen) is op dinsdagavond 12 december de eerste basiscursus Erfgoed afgesloten. Na een spannend examen dat bestond uit 15 vragen over de vier avondlezingen en een prachtige excursie naar de Wonderbare Moeder van Elshout, mocht het bestuur van de heemkundekring 23 certificaten uitreiken. Met dit certificaat op zak kunnen de deelnemers zich in de loop van 2024 aanmelden voor de vervolgcursus, die in het najaar zal worden georganiseerd.
Voor (nieuwe) inwoners van onze gemeente zal in het voorjaar van 2024 de basiscursus worden aangeboden. Na de aankondiging in het Plekbord en op Heusden.nieuws.nl kunnen geïnteresseerde zich aanmelden bij de heemkundekring.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail