A.s. zaterdag Koud Serveren Open Air

jun 14 , 15:30 Nieuws
444782386 785687400207893 4698337051849242194 n
Koud Serveren Open Air 2024 vindt plaats op zaterdag 15 juni vanaf 12 uur!! Het oudste en enige gratis festival van Drunen. De consumptieprijzen zijn niet verhoogd!!! Op de fiets of te voet is slim! Auto kan ook natuurlijk. Dit jaar weer een heel fijn programma voor jong en oud, van Rock, tot 80's en alles wat er tussen past!!
Line up o.a.:
12.00 - 13.00 uur CACTUS JACKdeze Drunense tempex band . Er was sprake dat de band ging stoppen maar het gaat hier juist om het eerste concert na lange tijd, de band begint dus weer !!!! Maar dat is natuurlijk ook heel mooi om bij te zijn!!!
13.30 - 14.30 uur BANG BANG Green Day liefhebbers opgelet! want deze nieuwe Green Day Tributeband uit de regio Tilburg maakt dit jaar zijn debuut op Koud Serveren Open Air. Zij staan te popelen om zich te presenteren aan het Koud Serveren publiek.
Na de oprichting in 2023 is Bang Bang begonnen om de diverse podia in de regio te bestormen. Koud Serveren Open Air heeft Bang Bang gevraagd om op de vroege middag om 13.30 uur de weide al te voorzien van een heftige Green Day sound! Wees erbij en ga in de middag al vroeg uit je dak met Bang Bang!!!


15.00 - 16.00 uur BUSTED!
we zijn trots dat Busted! uit ons eigen Drunen weer op ons podium staat! Busted! Was onder een andere naam erbij toen ons festival in 2011 het levenslicht zag! Weet u het nog?...de Koud Serveren Open Air gangers van het eerste uur weten het nog wel.... 2Hip4 the bathroom!! De aanhang van deze band was zelfs "verantwoordelijk" voor de tent die we toen vanwege het weer onverwacht nodig hadden...Toppers! Ze speelden vervolgens als Busted! in 2016 op Koud Serveren Open Air en nu zijn ze terug en nog steeds in dezelfde samenstelling. Deze oude rotten in het vak brengen rockcover naar een hoger level! Het dak gaat er gegarandeerd af met onze vrienden van Busted!
16.30 - 17.30 uur FIRST OF ALL FRIENDS de band
FOAF (First of all friends) komt uit Waalwijk en is in mei 2018 opgericht. De naam zegt het al, de band is ontstaan vanuit een groep vrienden. Vele kennen elkaar vanuit de wijk waarin zij zijn opgegroeid, via school, de voetbalclub RWB of via gezamenlijke vrienden. Al snel bleek dat er een gezamenlijke hobby werd gedeeld namelijk ‘MUZIEK’. Heidi (leadzangers), Robert (gitaar/zang), Steve (gitaar), Marella (basgitaar/zang), Marcel (drummer), Ita (Toetseniste), en Fernando (geluidsman/DJ) gaan ervoor zorgen dat de Koud Serveren Open Air bezoeker zich geen moment kan vervelen! FOAF speelt als muziekrepertoire een breed genre van (neder)pop, rock tot feestelijke songs voor alle gelegenheden. Fleedwood Mac,The Zombies, Amy Winehouse, Elvis
18.00 - 19.00 uur DIEPENHORST
is een feest der herkenning. In 2014 knalde Diepenhorst de scheuren in de tent met een onvergetelijk optreden op het middaguur. Nu,10 jaar later gaan ze het nog een keer doen in de open lucht van Koud Serveren Open Air! Zet je schrap voor een legendarische band uit de directe omgeving!
19.30 - 20.30 uur ZWARTLAP
zij veroverden afgelopen jaenr de heldenstatus door een onvergetelijk optreden te geven op Koud Serveren Open Air. Deze heren worden inmiddels gezien als huisband omdat zij dit jaar voor de 8e keer acte de presence gaan geven, 5x als Wayward en nu op reprise met Zwartlap! Benieuwd of we al kilts in het publiek gaan zien. Zwartlap brengt smartlappen in rockstijl en doet dit op een zeer overtuigende manier in een sjiek jasje. Stilstaan is geen optie tijdens een optreden van Zwartlap!!
21.00 - 22.30 uur 100% KATOEN
als je dacht dat je alles al had gezien dan had je het mis. Onder leiding van Ronald spatten de vonken eraf en besloten de heren van Katoen vorig jaar om de organisatie van Koud Serveren maar eens te laten zien en horen wat ze de afgelopen jaren vergeten waren om uit te nodigen. Inclusief het overlijden van de beroemde wc rol/bladblazer was dit een memorabel optreden van 100% Katoen. Ook dit jaar zullen ze een weergaloz34 show gaan geven. 23:00 - 00.30 uur TIME BANDITS
werd wereldberoemd in de jaren 80 met hits als 'Specialized in you' , 'Live it up', 'Sister Paradise' en 'listen to the man with the golden voice'.
Onder leiding van legende Alides Hidding speelt Time Bandits nog steeds op vele podia rond de wereld en dit jaar dus als afsluiter op Koud Serveren Open Air
In 2018 was Alides Hidding al eens te zien op Koud Serveren Open Air, het was een geweldig optreden in een bomvolle tent. Nu dus met zijn band Time Bandits als afsluitende act van Koud Serveren Open Air 2024! Dat wordt herinneringen ophalen met dit feest der herkenning! We verwachten een vol festivalterrein met deze hoofdact, kom dus op tijd!!
Dus wil je genieten dan weet je waar je moet zijn. Koud Serveren Open Air begint zaterdag om 12 uur aan de Zwaluwmoersedreef in Drunen. Toegang is GRATIS!!!
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail