Alzheimer Café Heusden: Thema 'Levenstestament'

16 okt , 11:43 Nieuws
testament 229778 1280
{ixabay
Op donderdag 24 oktober organiseert Alzheimer Café Heusden in Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251BE Vlijmen een bijeenkomst rondom het thema 'Levenstestament’. Inloop is vanaf 19.30 en de bijeenkomst start om 20.00 uur, afsluiting 21.30 uur.
Mr. J.G. (Hans) Gräler van Huijbregts, notarissen & adviseurs komt spreken over het (levens) testament.
 Wat is een levenstestament en waarom heb je dat nodig? Je hebt een Levenstestament nodig als je de regie wilt houden over je leven wanneer je daartoe zelf niet meer in staat bent. Het is belangrijk dat je het opstelt terwijl het nog goed met je gaat. Anders loop je het risico dat je wensen niet worden uitgevoerd, omdat men vermoedt dat je niet meer handelingsbekwaam bent.
 De gespreksleiders in het Alzheimer Café Heusden zijn Marion Arends en Christa van Bloois.
Het Alzheimer Café Heusden is een gezellig, warm en veilig trefpunt voor mensen met dementie, partners, mantelzorgers, familieleden en andere belangstellenden. Er is veel (gratis) informatie beschikbaar over dementie. De toegang is gratis. Van te voren aanmelden is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/ahcheusden of neem contact op met Ron Schmidt, coördinator van het café, e-mail: [email protected].
Het Alzheimer Café Heusden is een samenwerking van Alzheimer Nederland, afdeling Midden- Brabant, Mijzo en ContourdeTwern Heusden. De gespreksleiders in het Alzheimer Café Heusden zijn Marion Arends en Christa van Bloois.