BIJEEN Heusden aanwezig op inloopochtend in Elshout

jul 08 , 8:38 Nieuws
3 juli
BIJEEN Heusden is aanwezig op de inloopochtend 10 juli in D’n Elshof in Elshout. Het thema deze inloopochtend is: zorgvragen. BIJEEN is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt, die nodig is.
Namens BIJEEN zal Harm hiervoor aanwezig zijn. Bij hem kun je, in privacy, terecht voor alle vragen op het gebied van zorg, werk en welzijn. Voor vragen die betrekking hebben op gemeentelijke zaken kan hij een coördinerende rol vervullen.
Heb je geen vragen, ook dan ben je van harte welkom om een kop koffie/thee te komen drinken en gezellig wat bij te praten. Kaarten en spelletjes zijn aanwezig voor degenen die graag wat actiever bezig willen zijn. De PMD zakken zijn ook verkrijgbaar tijdens de inloopochtend
De inloopochtenden worden goed bezocht. Al vroeg na het begin om 9.30 uur kwamen de eersten naar binnen. Iedereen werd voorzien van een kopje koffie of thee. De krant wordt gelezen en er worden discussie over gevoerd. Opvallend was ook de discussie bij een van de tafeltjes over wat je allemaal wel en niet kan doen met je mobiele telefoon. Je merkt dat de ene wat handiger is dan de andere. Met de mobiele telefoons op tafel liet men elkaar zien wat er praktisch allemaal kan. Zo leren we van elkaar en dat is ook iets wat we via de inloopochtend tot stand willen brengen. Elkaar helpen op allerlei vlakken.
Op woensdagochtend 10 juli heten we je van harte welkom met een kopje koffie of thee. De zaal is open vanaf 09.30 uur tot 11.30 uur
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail