Samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen het JBZ en CIR

jul 08 , 10:59 Nieuws
tolbrug samenwerking 1
Eén op de drie tot vijf mensen heeft chronische pijn. Chronische pijn beïnvloedt het lichamelijk welbevinden maar ook relaties, werk, vriendschappen. Om mensen met chronische pijn passende zorg te bieden en hun kwaliteit van leven te verbeteren, hebben CIR, clinics in revalidatie een samenwerkingsovereenkomst gesloten met revalidatiecentrum Tolbrug van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Het doel van deze samenwerking is de juiste zorg op de juiste plek aan te bieden zodat mensen met chronische pijn in de regio Den Bosch passende zorg krijgen.
Met onze nieuwe locatie in Den Bosch kan CIR een grotere groep chronische pijnpatiënten begeleiden naar een verbetering in kwaliteit van leven. Door de overeenkomst tussen CIR en het Jeroen Bosch Ziekenhuis is er een toekomst gerichte samenwerking opgestart. Marije van Asdonk (directeur CIR) over deze samenwerking: “We zijn er trots op dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis deze samenwerking met CIR aan wil gaan. Op deze manier kunnen we samen doelgerichte zorg bieden en pijnpatiënten op een passende plek de juiste behandeling aanbieden.”
tolbrug samenwerking
De juiste zorg op de juiste plek heeft niet als doel om andere partijen uit te sluiten (en daarmee concurrentie te beperken), maar om, door middel van een goede triage, patiënten een passende behandeling te bieden. Daarnaast wordt er gestreefd naar de ontwikkeling van netwerkzorg met snelle afstemming en indien nodig doorverwijzingen. Tom Fransen (directeur bedrijfsvoering Tolbrug) over deze samenwerking: “Om zorg betaalbaar en toegankelijk te houden is het van belang dat je goed kijkt waar je toegevoegde waarde zit en waar anderen je daarin aanvullen. CIR en Tolbrug zijn complementair waar het gaat om het continuüm van zorg voor de patiënt met chronische pijn.”
In april 2024 is CIR Den Bosch verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Vughterweg 47-J. Als experticecentrum behandelen ze niet alleen patiënten, maar willen ze ook graag onze kennis delen. Geïnteresseerden in scholing, presentatie of integraal overleg kunnen altijd contact opnemen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail