Cursus: Laat je horen bij TOON

18 sep , 11:31 Nieuws
laat je horen
Als je te maken krijgt met kanker, kan dit soms voelen alsof je jezelf kwijtraakt en geen regie meer hebt over je leven. Misschien kan creatief stemgebruik jou helpen.
Creatief stemgebruik is een ontdekkingsreis naar je unieke klank en geluid.
“Laat je horen!” is een cursus van 4 bijeenkomsten. Aan de basis ligt de aandacht en zorg voor jezelf. We werken met ademhaling en ontwikkelen het gevoel om te aarden en met beide benen op de grond te staan. Je maakt kennis met en ontwikkelt je eigen klank. Creatief stemgebruik is controle over je stem loslaten, voelen, er zijn, je plek innemen en daar uiting aan geven. Als je klanken maakt versterk je daarmee het contact met het lichaam. Je brengt jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.
Ben je enthousiast geworden, ga dan mee op ontdekkingsreis naar jezelf? Zowel patiënten als hun naasten zijn van harte welkom deel te nemen aan deze cursus. De cursus wordt begeleid door Jan Diependaal en is op woensdag 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 13 november van 13.30 -14.30 uur. Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of [email protected]. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 65 27 34
E. [email protected]