Feestelijke aftrap Maand van de Ontmoeting

18 sep , 9:41 Nieuws
337241468 617950613019758 6876627753000940299 n
De maand oktober staat in het teken van Ontmoeting in Heusden. De coalitie Kom Erbij Heusden heeft weer een flink programma opgesteld met allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten. Met de ‘Social Friday’ wordt het programma op vrijdag 27 september afgetrapt in buurthuis De Korf met jongeren!
Social Friday
Kan jij een gezellige avond gebruiken? Op vrijdag 27 september organiseert men een game-night en een social Bake-off. Jongeren uit de gemeente, in de leeftijd van 12 tot 30 jaar, kunnen meedoen. De start is om 18.00 uur met een gezellige barbecue. De activiteiten in buurthuis De Korf in Vlijmen duren tot ongeveer 22.00 uur. Het belooft een gezellige avond te worden. Deelname is gratis maar je moet je wel aanmelden! Dit kan via www.socialfriday.nl.
Nog veel meer activiteiten
Loop bijvoorbeeld binnen bij het Mamacafé, hier kunnen mama’s (of papa’s) elkaar ontmoeten en tips delen over de opvoeding van hun kind. Ook organiseren ze weer het ‘Ontmoeten op zondag’ in buurthuis De Mand. Of kom gezellig naar de spelavond Dungeons & Dragons? Liever actief bezig? Loop dan eens mee met de Vlijmense Wandelbende! Zij lopen in een gemoedelijk tempo prachtige wandelroutes in onze gemeente.
Kom Erbij Heusden
Op de website www.komerbijheusden.nl vind je meer informatie over gevoelens van eenzaamheid en wat je er aan kunt doen. Ook vind je hier een link naar het activiteitenplatform www.doemeeinheusden.nl. Daar kun je simpel en snel een passende activiteit zoeken. De uitdaging om inwoners uit te dagen om iemand mee te nemen naar een activiteit in de buurt.